Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

Engjëjt Prej Lavdisë Së Qiejve

Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Engjëjt prej lavdisë së qiejve
Shpallin sot një lajm të mirë,
Më i mirë se gjith’ të tjerët:
Lindi sot Jezus Mesia.

Refreni

Ejani dhe adhurojeni
Zotin, shpëtimtarin sot!

Ju barinj, e lini tufën
Që në fushë po kullot,
Se në Bethlehem ka lindur
Shpëtimtari, Zoti, sot.


Ejani, ju dijetarë,
Ju që yllin keni parë;
E dhuratat merrni sot që
Keni ju, mirrë, kem dhe ar.


Dhe të shenjtë para fronit
E nga larg me pritje v’rejnë:
Ai që mbretëron në qiell ka
Lindur sot në Bethlehem.

Licence : All Rights Reserved


X