Experience YourListen.com completely ad free for only $1.99 a month. Upgrade your account today!

C'femije Eshte Ky

Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

C’fëmije është ky
Që në qetësi po fle në krahet e Marise
Të cilit engjëjët e adhurojne
Kur në fusha barinjte po rrijne

Ja ky është Krishti mbret
Barinjte e ruajne
Engëjt këndojne
Shpejt shpejt ta lavderojme
Foshnjen Birin e Zotit

Sillni ar temjan dhe mirre
Cdo mbret perkulet para tij
Ky mbret mbi mbret po sjell shpetim
Cdo zemer të plagosur

Mbret mbret një këngë për të
Virgjeresha me ninullen e saj
Si si Krishti u lind
Foshnja Biri i Zotit

Licence : All Rights Reserved


X