Upload Cover
About:

https://www.facebook.com/groups/Gorre/

Gorre`s Uploads

 • Te ngrem altaret e Zotit ne shtepine tone
  Te ngrem altaret e Zotit ne shtepine tone Te ngreme altaret e Zotit, ne familejn tone, ne kishen tone. Atje ku nuk eshte altari i Zotit, eshte altari i djallit. Shemb altarine djallit, dhe ngri lart emrin e Zotit, ne cdo fushe te jetes tende. "Engjëlli i Zotit iu shfaq dhe i tha: "Zoti është me ty, o luftëtar trim!"." (Gjyqtarët 6:12). "Atëherë Zoti iu drejtua atij dhe i tha: "Shko me këtë fuqi që ke dhe shpëtoje Izraelin nga dora e Madianit. A nuk jam unë që po të dërgoj?"." (Gjyqtarët 6:14). "Atëherë Gedeoni ndërtoi një altar për Zotin dhe e quajti "Jehovah Shalom". Ai gjendet edhe sot në Ofrahun e Abiezeritëve. Po atë natë Zoti i tha: "Merr demin e atit tënd dhe demin e dytë shtatëvjeçar, shemb altarin e Baalit që i përket atit tënd, dhe rrëzo Asherahun që i qendron afër; pastaj ndërto një altar për Zotin, Perëndinë tënd, në majë të këtij shkëmbi simbas rregullit të caktuar; pastaj merr demin e dytë dhe ofroje si olokaust mbi lëndën e drurit të Asherahut që do të kesh rrëzuar"." (Gjyqtarët 6:24-26).
  Gorre 00:38:40 277 2 Downloads 0 Comments
 • Shenjterimi i zemres 23;2;2014
  Shenjterimi i zemres 23;2;2014 tja dorezojme zemren Zotit, qe ai ta modeloje sipas shenjterise se Tij.
  Gorre 00:24:26 190 3 Downloads 0 Comments
 • 04- Jam nje krijese e re
  04- Jam nje krijese e re Te rilindur per te jetuar ne shenjteri
  Gorre 00:44:37 208 2 Downloads 0 Comments
 • 03- Te shenjteruar sipas Shembullit te Zotit
  03- Te shenjteruar sipas Shembullit te Zotit Te shenjteruar sipas Shembullit te Zotit
  Gorre 00:15:19 196 0 Downloads 0 Comments
 • 02- Nje kishe e Shenjte ne nje bote mekatare
  02- Nje kishe e Shenjte ne nje bote mekatare Nje kishe e Shenjte ne nje bote mekatare
  Gorre 00:44:23 334 2 Downloads 0 Comments
 • 01-Nje thirrje per shenjterim
  01-Nje thirrje per shenjterim Nje thirrje per shenjteri, per kishen e Nazaretasit Gorre, 2014.
  Gorre 00:35:22 223 2 Downloads 0 Comments
Gorre
 • Gorre
 • profile viewed 476 times
 • message share profile
Who to Follow
X