Experience YourListen.com completely ad free for only $4 a month. Upgrade your account today!

Upload Cover

Keerfa.foni`s Uploads

 • 10/4/17 - 50 χρόνια από τη χούντα - δυο χρόνια δίκη της ΧΑ
  10/4/17 - 50 χρόνια από τη χούντα - δυο χρόνια δίκη της ΧΑ Συντονιζόμαστε και σήμερα 10/4, όπως κάθε Δευτέρα στις 9μμ στη Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ στο φιλόξενο ραδιόφωνο της ERTopen στους 106.7fm και στο www.ertopen.com. Η Μαρία Κασκαρίκα μήτερα του Αλέξη Λάζαρη και ο δημοσιογράφος Γιώργος Φιλιππάκης από τον Σύλλογο Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ) 1967-1974, ήταν καλεσμένοι στην Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ την Δευτέρα 10/4/17. Σημαντικά είναι και τα αποσπάσματα από τις ομιλίες που έγιναν πριν την μεγάλη πορεία στα γραφεία της ΧΑ στις 8/4/17. Έφη Γιαννιάρη, Κώστας Καταραχιάς, Κώστας Παπαδάκης, κ.α., μίλησαν στη αντιφασιστική συγκέντρωση και αποσπάσματα των ομιλιών τους ακούμε στη εκπομπή. Μόλις δυο μέρες μετά την δυναμική διαδήλωση που ανέβηκε μέχρι τα γραφεία των ναζί της ΧΑ με κεντρικό σύνθημα "Κλείστε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής", η μάχη για να εξαφανίσουμε τους φασίστες από τους δρόμους συνεχίζεται. Την Τρίτη 11/4 στο Πολυδύναμο Κέντρο των Αμπελοκήπων πραγματοποιήθηκε κεντρική σύσκεψη όλων των συνδικάτων, των φορέων και των συλλογικοτήτων που συμμετείχαν στην διαδήλωση του Σαββάτου για να δώσουν συνέχεια σε αυτόν τον αγώνα μέχρι να κλείσει η Κομαντατούτρ των ναζί στη Μεσογείων. Μαζί μας στην εκπομπή της Δευτέρας 10/4/17 είχαμε τη μητέρα του Αλέξη Λάζαρη, Μαρία Κασκαρίκα που βρέθηκε μαζί με την Μάγδα Φύσσα στην πρώτη γραμμή της συγκέντρωσης του Σαββάτου και είναι ένας από τους αγωνιστές που υπογράφουν το κάλεσμα για την αυριανή σύσκεψη. Ταυτόχρονα συνεχίζεται η δίκη της ΧΑ και η οργάνωση του μεγάλου αντιφασιστικού συλλαλητήριου έξω από το Εφετείο στη δίκη της ΧΑ στις 27 Απρίλη, 8.30πμ, δυο χρόνια μετά τη έναρξή της. Η ΑΔΕΔΥ με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής πήρε απόφαση στήριξης της κινητοποίησης, ενώ ακόμα πιο σημαντική θεωρείται η παρουσία του Συλλόγους Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ) της δικτατορικής περιόδου που καλούν στην μεγάλη αυτή κινητοποίηση συνδέοντάς την με τα 50 χρόνια από το χουντικό πραξικόπημα. Μαζί μας στην εκπομπή ήταν ο Γιώργος Φιλιππάκης δημοσιογράφος και μέλος του ΣΦΕΑ. Συντονιζόμαστε και σήμερα στις 9μμ στη Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ, στη ντουντούκα των κινημάτων στα ερτζιανά, στην ERTopen 106.7 fm και στο www.ertopen.com. Στην κονσόλα του ήχου ο Μανώλης Σάλλας στο μικρόφωνο ο Κυριάκος Μπάνος.
  keerfa.foni 00:57:45 106 0 Downloads 0 Comments
 • Η Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ 13/3/17 - 18 Μάρτη όλοι στο δρόμο!
  Η Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ 13/3/17 - 18 Μάρτη όλοι στο δρόμο! Αμστερνταμ, Βαρκελώνη, Βαρσοβία, Βερολίνο, Βιέννη, Γλασκώβη, Δουβλίνο, Ζυρίχη, Κάρντιφ, Κοπενχάγη, Λευκωσία, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Σίδνεϋ, Τορόντο, Παρίσι, Σεούλ, Αθήνα Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Γιάννενα, Βόλος, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο, Μυτιλήνη. Στην τελική ευθεία για τις 18 Μάρτη ακούστε την πολύ δυνατή Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ από τη Δευτέρα 13/3. Όπως κάθε Δευτέρα στις 9μμ στην φιλόξενη συχνότητα της ERTopen (106.7fm και www.ertopen.com) και την τελευταία Δευτέρα πριν το μεγάλο ραντεβού στις 18 Μάρτη η Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ γιορτάζει και οργανώνει τη Διεθνή Μέρα Δράσης ενάντια στο ρατσισμό και τους φασίστες. Μαζί μας στο αέρα είχαμε τον Λεωνίδα Κοντουδάκη σύντροφο του Γρηγόρη Λαμπράκη στην ΕΔΑ και μάρτυρα της δολοφονίας του και έναν από τους βασικούς μάρτυρες στη δίκη που έγινε το 1965 για να μας πει τις αντιστοιχίες με τις δολοφονίες των φασιστών ακροδεξιών και τις επιθέσεις των ναζί σήμερα. Ο Λεωνίδας Κοντουδάκης ήταν ομιλητής στην εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ στην Νίκαια την Κυριακή 12/3 καλώντας όλον τον κόσμο στη μεγάλη διαδήλωση στις 18 Μάρτη. Ίδιες κινηματικές εικόνες αλληλεγγύης, συμμετοχής και οργάνωσης είχαμε και στο αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό διήμερο που οργάνωσε η ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης στο δρόμο για τις 18 Μάρτη. Τις συγκινητικές εικόνες από την Ξάνθη μας μετέφερε ο Παντελής Αποστολίδης. Το κλείσιμο στη σημερινή Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ έκανεο Πέτρος Κωνσταντίνου πανελλαδικός συντονιστής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή για να μιλήσουμε για τα σημαντικά πολιτικά και οργανωτικά συμπεράσματα από την μεγάλη αυτή καμπάνια που τρέχει από την Διεθνή Συνάντηση που οργάνωσε η ΚΕΕΡΦΑ στην Αθήνα στις 15-16 Οκτώβρη του 2016 μέχρι σήμερα. Ταυτόχρονα ο Πέτρος Κωνσταντίνου μας μίλησε για την σημασία της παρουσίας στις 18 Μάρτη αλλά και για την οργάνωση των αναγκαίων βημάτων του αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού κινήματος την επόμενη περίοδο. Συντονιζόμαστε στην Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ όπως κάθε Δευτέρα στις 9μμ στην ERTopen στους 106.7fm και στο www.ertopen.com Στην κονσόλα του ήχου ο Μανώλης Σάλας στο μικρόφωνο ο Κυριάκος Μπάνος.
  keerfa.foni 00:56:21 334 0 Downloads 0 Comments
 • Η Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ 6/3/17 - Στη φυλακή οι ναζί της ΧΑ
  Η Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ 6/3/17 - Στη φυλακή οι ναζί της ΧΑ Μια οργισμένη εκπομπή ήταν αυτή της Δευτέρας 6/3 στην Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ στο δφιλόξενο ραδιόφωνο της ERTopen (106.7fm και www.ertopen.com) με τον μάρτυρα στη δίκη της Χρυσής Αυγής ΣεΚ Καντίμ από τη Σενεγάλη να αποκαλύπτει τους χρυσαυγίτες ενόχους των επιθέσεων στα μαγαζιά, τις κοινότητες και στα στέκια των Αφρικανών στην πλατεία Αμερικής. Ο Σεκ επανέλαβε δημοσίως την κατάθεσή του και αναφέρθηκε διεξοδικά στον οργανωμένο χαρακτήρα τον επιθέσεων ενώ κάλεσε στην μεγάλη κινητοποίηση Μαζί μας στην εκπομπήήταν και ο Δημήτρης Ζώτος συνήγορος πολιτικής αγωγής στην δίκη των ναζί της ΧΑ που μας ενημέρωσε σχετικά με τις εξελίξεις στη δίκη αλλά και με την κατάσταση που επικρατεί στη ΧΑ μετά και την ανεξαρτητοποίηση του χρυσαυγίτη βουλευτή Κουκούτση. Σημαντικό ήταν και το αφιέρωμα της εκπομπής στην μέρα της γυναίκας στις 8 Μάρτη και στην μεγάλη διαδήλωση που οργανώθηκε στην πλ. Κλαυθμώνος στην Αθήνα. Διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα και διεθνώς ενώ σημαντικές ήταν διαδηλώσεις που οργανώθηκαν εκείνη την ημέρα στις ΗΠΑ ενάντια στον σεξισμό που επικεντρώνεται στο πρόσωπο του σεξιστή και ρατσιστή προέδρου Ντ.Τραμπ. Συντονιζόμαστε και σήμερα, όπως κάθε Δευτέρα στις 9μμ στη Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ, στη ντουντούκα των κινημάτων στα ερτζιανά, στο φιλόξενο ραδιόφωνο της ERTopen στους 106.7fm και στο www.ertopen.com. Κάντε like στη Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ στο FB: https://www.facebook.com/%CE%97-%CE%A6%CF%89%CE%BD%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9A%CE%B5%CE%B5%CF%81%CF%86%CE%B1-1153435071373317/
  keerfa.foni 00:55:25 365 0 Downloads 0 Comments
 • Η Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ 27/2/17 - Καμιά προβολή στους ναζί της ΧΑ
  Η Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ 27/2/17 - Καμιά προβολή στους ναζί της ΧΑ Πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική ήταν η Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ στην ERTopen (στους 106.7fm και στο www.ertopen.com) την Καθαρά Δευτέρα 27/2 με την παρουσία στο στούντιο του Γ.Γ. της ΠΟΣΠΕΡΤ Γαβρίλου Κασιμάτη ο οποίος μίλησε για την απόφαση της ΠΟΣΠΕΡΤ για αντιφασιστική στάση εργασίας ενάντια στην προβολή των ναζί της ΧΑ. Η πίεση του συνδικάτου των εργαζόμενων στην ΕΡΤ δείχνει τον δρόμο της εργατικής απάντησης στον φασισμό. Η ΠΟΣΠΕΡΤ με απόφασή της καλεί και στις 18 Μάρτη στην Διεθνή Μέρα Δράσης Ενάντια στο Ρατσισμό και τους Φασίστες. Μαζί μας στην τηλεφωνική γραμμή για να συνομιλήσουμε για τις εξελίξεις βρέθηκε και ο δικηγόρος, συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη της ΧΑ, Θανάσης Καμπαγιάννης ο οποίος στοχοποιήθηκε από τους δικηγόρους υπεράσπισης των ναζί που ζήτησαν με μια ένσταση-φούσκα που τελικά απορίφθηκε από την έδρα να ακυρωθεί όχι μόνο η παρουσία του Θ. Καμπαγιάννη στη δίκη αλλά είχαν το θράσος να ζητήσουν την ακύρωση ολόκληρης της δίκης αποδεικνύοντας πως όχι μόνο δεν του νοιάζει “να λάμψει η αλήθεια” όπως έλεγαν αλλά αντιθέτως θέλουν να σταματήσουν τη δίκη με κάθε τρόπο. Την ενδιαφέρουσα αυτή εκπομπή άνοιξε ο πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθήνας, Λευτέρης Παπαγιαννάκης, ο οποίος εξηγεί γιατί είναι αναγκαία η εμπλοκή τόσο των Δήμων όσο και των κοινοτήτων των μεταναστών στην μεγάλη κινητοποίηση στις 18 Μάρτη. Τέλος μικρή αλλά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν η παρέμβαση του Γιάννη Σούμπαση φοιτητή από την ΚΕΕΡΦΑ Βόλου που αναφέρθηκε σε σεξιστική επίθεση που δέχτηκε φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Βόλου από τον λέκτορα Ν. Γκιτσάκη, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο. Επίσης ο Γ. Σούμπασης έκανε αναφορά στην διοργάνωση της διαδήλωσης 18 Μάρτη στον Βόλο. Συντονιζόμαστε όπως κάθε Δευτέρα στις 9μμ στη Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ στην ΕΡΤopen (στους 106.7fm και στο www.ertopen.com). Στην κονσόλα του ήχου ο Παναγιώτης Ζέκιος στο μικρόφωνο ο Κυριάκος Μπάνος.
  keerfa.foni 00:57:23 291 0 Downloads 0 Comments
 • Η Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ 6/2/17 - Οχι άλλοι νεκροί πρόσφυγες
  Η Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ 6/2/17 - Οχι άλλοι νεκροί πρόσφυγες Την Δευτέρα 6/2, την ίδια ακριβώς μέρα που ο υπουργός Μουζάλας έκανε ντου με την συνοδεία αστυνομικών στους απεργούς πείνας πρόσφυγες του Ελληνικού κατηγορώντας την ΚΕΕΡΦΑ για την στήριξη που δίνει στους πρόσφυγες, στην Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ αποκαλύπτουμε τα ψέματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των υπουργών της. Μιλάμε με τον Κώστα Πολύδωρο από την ΚΕΕΡΦΑ Περιστερίου για τις μεγάλες μάχες στο πλευρό των προσφυγόπουλων και ενάντια στις ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις στην περιοχή της Δυτικής Αθήνας. Ο Ηλίας Χρονόπουλος από την κατάληψη στο City Plaza μιλάει για τις άθλιες συνθήκες ζωής στα στρατόπεδα συγκέντρωσης καταγγέλοντας τον Μουζάλα για την εισβολή στο Ελληνικό, ενώ μιλάει για την ζωή στο City Plaza και για το πολύ σημαντικό κοινό κάλεσμα όλων των κομματιών του αντιρατσιστικού και αντιφασιστικού κινήματος στις 18 Μάρτη, 3μμ στην Ομόνοια, ένα χρόνο μετά την υπογραφή της απάνθρωπης συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας. Τέλος ο Πέτρος Κωνσταντίνου κλείνει την εκπομπή τονίζοντας πως δεν μας πτοούν ούτε οι απειλές του Μουζάλα και δεν μας φοβίζει η καταστολή και η τρομοκρατία. Ξεκαθαρίζει πως η ΚΕΕΡΦΑ θα συνεχίσει, σε αντίθεση με την κατάντια και την κατρακύλα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, να δίνει τη μάχη στο πλευρό των προσφύγων και ενάντια στους φασίστες της ΧΑ. Μια πολύ καλή και γεμάτη ουσία εκπομπή που στέλνει το μήνυμα ότι η κοινή δράση μέσα στο αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό μήνυμα έχει αποτελέσματα. Μια εκπομπή με πολύ καλή μουσική επίσης. Συντονιζόμαστε κάθε Δευτέρα στις 9μμ στο φιλόξενο ραδιόφωνο της ΕΡΤopen στους 106.7fm και στο www.ertopen.com! Στην κονσόλα του ήχου Μανώλης Σάλλας και Γιάννης Ασημακόπουλος, στο μικρόφωνο Κυριάκος Μπάνος.
  keerfa.foni 00:54:27 47 0 Downloads 0 Comments
 • Η Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ 23/1/17 - Όλα τα προσφυγόπουλα στα σχολεία
  Η Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ 23/1/17 - Όλα τα προσφυγόπουλα στα σχολεία Ο πανεπιστημιακός του ΑΠΘ Γιώργος Τσιάκαλος και η Δημοτική Σύμβουλος Νίκαιας Κατερίνα Θωϊδου μίλησαν στη Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ τη Δευτέρα 23/1 σε μια σημαντική εκπομπή αφιερωμένη στα προσφυγόπουλα. Στην εκπομπή εκτός από τις κινηματικές απαντήσεις συζητάμε και την παιδαγωγική σημασία της ένταξης των παιδιών των προσφύγων στα πρωινά σχολεία με τα υπόλοιπα παιδιά. Μετά την τρομερή διαδήλωση στο Πέραμα στις 21/1 ενάντια στην επίθεση της ΧΑ στο δημοτικό σχολείο στο Ν. Ικόνιο, η αλληλεγγύη απλώθηκε παντού. "Καλοδεχούμενα τα παιδιά των προσφύγων στα σχολεία μας" είναι η απάντηση που έστειλε το αντιρατσιστικό κίνημα από τη μια μεριά της χώρας μέχρι την άλλη. Στην εκπομπή φυσικά δεν μπορούσαμε να μην σταθούμε στις απίστευτες διαδηλώσεις ενάντια στον Τραμπ που συντάραξαν όλον τον πλανήτη. Και προφανώς δεν ξεχάσαμε να μιλήσουμε για τις 18 Μάρτη του 2017, την πανευρωπαϊκή μέρα ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή. Συντονιζόμαστε κάθε Δευτέρα στις 9μμ στην ERTopen στους 106.7fm και στο www.ertopen.com. Ακολουθεί η προαναγγελία της εκπομπής: Συντονιζόμαστε και σήμερα Δευτέρα 23/1 στις 9μμ στην Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ στην ERTopen στους 106.7fm και στο www.ertopen.com για να συζητήσουμε για τις μάχες που έχουμε μπροστά μας αλλά και για το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε. Ένα Σαββατοκύριακο που έγινε κινηματικός σεισμός. Εκατομμύρια κόσμος ξεχύθηκε σε όλο τον πλανήτη για να στείλει το μήνυμα πως ο νέος πλανητάρχης Τραμπ θα βρει μπροστά του την αντίσταση των γυναικών, των μαύρων, των λατίνων, των ομοφυλόφιλων, των εργατών και των εργατριών, της νεολαίας, του αντιρατσιστικού και του αντιφασιστικού κινήματος. Πάνω από 2,5 εκατομμύρια κόσμου διαδήλωσαν στην ίδια την Αμερική, πάνω από 400 διαδηλώσεις έγιναν σε όλο τον κόσμο. Μόνο στο Λονδίνο πάνω από 100.000 ξεχύθηκαν στους δρόμους, ενώ χιλιάδες βγήκαν στη Βαρκελώνη, στο Παρίνι, στο Βερολίνο και σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Και στην Αθήνα η ΚΕΕΡΦΑ συντόνισε την διαδήλωση απάντηση στον ρατσιστή, σεξιστή, φιλοπόλεμο νέο πρόεδρο της Αμερικής. Εκατοντάδες φτάσαμε μέχρι την Αμερικάνικη πρεσβεία ενώνοντας τις φωνές μας με τους εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Δεν ήταν όμως η μοναδική μάχη αυτού του Σαββατοκύριακου. Συγκλονιστική ήταν η πορεία-απάντηση στην επίθεση των χρυσαυγιτών στο δημοτικό σχολείο στο Πέραμα. Χιλιάδες ξεχύθηκαν στους δρόμους της Πειραιώτικης συνοικίας στέλνοντας το μήνυμα ότι οι φασίστες είναι ανεπιθύμητοι στις γειτονιές μας αλλά τα προσφυγόπουλα είναι καλοδεχούμενα στα σχολεία μας. Η ίδιες απαντήσεις δόθηκαν στο Περιστέρι, στο Βόλο, στα Τρίκαλα. Η μάχη συνεχίζεται. Τις επόμενες βδομάδες εκατοντάδες προσφυγόπουλα θα πάνε πρώτη φορά σχολείο και θα πρέπει να βρουν την αμέριστη συμπαράσταση όλων στην δύσκολη αυτή προσπάθειά τους. Ακούμε και σήμερα Δευτέρα 23/1 στις 9μμ τη Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ στην ERTopen 106.7fm και στο www.ertopen.com. Συντονίζουμε τις δράσεις μας και ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο πανευρωπαϊκό ραντεβού ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή στις 18 Μάρτη. Στην κονσόλα του ήχου Μανώλης Σάλας, Γιάννης Ασημακόπουλος, Βαγγέλης Πίσπας στο μικρόφωνο Κυριάκος Μπάνος.
  keerfa.foni 00:55:46 92 0 Downloads 0 Comments
 • Η Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ 16/1/17 - DUMP TRUMP!!!!!!
  Η Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ 16/1/17 - DUMP TRUMP!!!!!! Μια σημαντική εκπομπή στην Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ τη Δευτέρα (16/1) που μας πέρασε με αποσπάσματα από τη συγκινητική συγκέντρωση και πορεία στα Πετράλωνα για τα 4 χρόνια από τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν αλλά και με τοποθετήσεις από την μεγάλη σύσκεψη που οργάνωσε η ΚΕΕΡΦΑ στην ΕΣΗΕΑ για την καλύτερη διοργάνωση της Παγκόσμιας μέρας ενάντια στο Ρατρσισμό και τους Φασίστες στις 18 Μάρτη. Με μάχες όπως αυτή έξω από τη δίκη της ΧΑ στις 8.30 για να τιμήσουμε τη μνήμη του Σαχζάτ Λουκμάν που έπεσε από χέρι χρυσαυγίτη στις 17 Γενάρη του 2017 και με την ορκωμοσία του Τραμπ το Σάββατο 21/1 να ξεσηκώνει διαδηλώσεις σε όλο τον πλανήτη, έχουμε να συζητήσουμε πολλά, πάρα πολλά. Γι' αυτό όπως κάθε Δευτέρα στις 9μμ συντονιζόμαστε στη Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ στην Ertopen, 106.7fm και στο www.ertopen.com. FB page: https://www.facebook.com/%CE%97-%CE%A6%CF%89%CE%BD%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9A%CE%B5%CE%B5%CF%81%CF%86%CE%B1-1153435071373317/ Site: http://www.antiracismfascism.org/
  keerfa.foni 00:58:36 95 0 Downloads 0 Comments
 • 9/1/17 Ο Στράτος Γεωργούλας από τη Λέσβο στην ERTopen
  9/1/17 Ο Στράτος Γεωργούλας από τη Λέσβο στην ERTopen Ο Στράτος Γεωργούλας Δημοτικός Σύμβουλος Λέσβου με την παράταξη "Ο Άλλος Δρόμος" μίλησε στην Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ την Δευτέρα 9/1/17 για τις αδιανόητες συνθήκες ζωής στη Μόρια και τους υπόλοιπους καταυλισμούς προσφύγων στη Λέσβο αλλά και για τις απάνθρωπες και ρατσιστικές πολιτικές που ακολουθεί ο Μουζάλας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Συντονιζόμαστε κάθε Δευτέρα στη Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ στην ERTopen 106.7fm και στο www.ertopen.com. Στην κονσόλα του ήχου ο Μανώλης Σάλλας στο μικρόφωνο ο Κυριάκος Μπάνος.
  keerfa.foni 00:14:27 39 0 Downloads 0 Comments
 • Η Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ 19/12/16 - Κάτω τα χέρια από το άσυλο
  Η Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ 19/12/16 - Κάτω τα χέρια από το άσυλο Η επόμενη Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ θα είναι στις 3/1/17 Η εκπομπή της προηγούμενης βδομάδας 19/12/16 είχε μια πλήρη ενημέρωση για το κίνημα και την 18 Μάρτη. Γράφαμε στην προαναγγελία της εκπομπής: "Συντονιζόμαστε και σήμερα στις 9μμ στο φιλόξενο ραδιόφωνο της ERTopen στους 106.7 fm και στο www.ertopen.com στην Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ με αποσπάσματα από την σημαντική φοιτητική απάντηση στην απαράδεκτη ενέργεια της κοσμητείας της Νομικής που έκανε λοκ-άουτ στη σχολή για να μην γίνει η εκδήλωση για τον Κουφοντίνα και η εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ για τη δίκη της ΧΑ, ενώ λίγο αργότερα τα ΜΑΤ του Τόσκα και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ περικύκλωσαν τη Νομική. Στην σημερινή εκπομπή θα μιλήσουμε για τις μεγάλες εορταστικές εξορμήσεις που έγιναν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε όλη την Ελλάδα για να στείλουμε το πρώτο μήνυμα της μεγάλης Πανευρωπαϊκής κινητοποίησης στις 18 Μάρτη του 2017, ενώ θα συνεχίσουμε την παρουσίαση των εκδηλώσεων που οργανώνει η ΚΕΕΡΦΑ σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας και σε όλη την Ελλάδα τόσο για να απλώσουμε την ενημέρωση σε σχέση με τη δίκη της ΧΑ, όσο και για να οργανώσουμε παντού τις 18 Μάρτη. ¨Εκπληξη της σημερινή εκπομπής η παρουσία του ηθοποιού Βασίλη Κουκαλάνη που κέρδισε ειδική μνεία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για το ρόλο του ως Σύριου πρόσφυγα στην ταινία "Πλατεία Αμερικής" και σκηνοθέτη της παιδικής παράστασης "Βάσως και Βιβή" που την προηγούμενη Κυριακή άνοιξε τις πόρτες της για εκατοντάδες προσφυγόπουλα. Μια μεγάλη γιορτή αλληλεγγύης. Έκπληξη στη σημερινή εκπομπή θα είναι και η μουσική από το live του Δημήτρη Πουλικάκου με τον Βασίλη Σπυρόπουλο την προηγούμενη Τετάρτη στην Τσουλίθρα στο Μεταξουργείο. Συντονιζόμαστε και σήμερα στις 9μμ στην Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ στην Ertopen στους 106.7 fm και στο www.ertopen.com. Στην κονσόλα του ήχου οι Γιώργος Λυτσικάκης, Γιάννης Ασημακόπουλος, Βαγγέλης Σάλλας, στο μικρόφωνο ο Κυριάκος Μπάνος".
  keerfa.foni 00:56:16 76 0 Downloads 0 Comments
 • Η Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ 12/12/16-ΟΧΙ στο ξέπλυμα της ναζιστικής ΧΑ
  Η Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ 12/12/16-ΟΧΙ στο ξέπλυμα της ναζιστικής ΧΑ Μια εκπομπή με ιδιαίτερη σημασία λίγες μόνο μέρες μετά το ταξίδι στο Καστελόριζο με τους υπουργούς και του βουλευτές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να φωτογραφίζονται με τον αρχιτραμπούκο ναζί Κασιδιάρη. Ακολούθησαν οι δηλώσεις του πρώην υπουργού δικαιοσύνης Παρασκευόπουλου ο οποίος μίλησε για εκδημοκρατισμό της Χ.Α. Στην Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ μιλάει η βουλεύτρια Β' Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα που εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την κατρακύλα της κυβέρνησης τονίζοντας πως είναι λάθος να περιμένουμε πως θα εκδημοκρατίσουμε τους ναζίδες της ΧΑ. "Οι φασίστες τσακίζονται και φυλακίζονται", τονίζει η Εύη Καρακώστα. Σημαντική και η παρέμβαση του Κωστή Παπαϊωάννου από το παρατηρητήριο ενάντια στη ρατσιστική βία, πρώην Γ.Γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης. "Ήταν λάθος οι δηλώσεις αυτές", τονίζει ο πρώην συνεργάτης του υπουργού δικαιοσύνης ο οποίος εξηγεί διεξοδικά τόσο το ρόλο της ΧΑ όσο και τη σημασία της συνέχισης της δίκης της ΧΑ. Συντονιζόμαστε όπως κάθε Δευτέρα στις 9μμ στην Φωνή της ΚΕΕΡΦΑ στην Ertopen στους 106.7 fm και στο www.ertopen.com. Στον ήχο ο Γιώργος Λυτσικάκης στο μικρόφωνο ο Κυριάκος Μπάνος.
  keerfa.foni 00:57:08 109 0 Downloads 0 Comments
 • show more
keerfa.foni
 • keerfa.foni
 • profile viewed 125 times
 • message share profile
Who to Follow
X