Experience YourListen.com completely ad free for only $4 a month. Upgrade your account today!

Chris Tomlin - Hark The Herald Angels Si…ng

Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Engjëjt lajmëtarë këndojnë
Lavdi mbretit që u lind
Paqe mbi botë edhe mëshirë
Perëndia na pajtoi

Çohuni me gëzim o kombe
Të festojmë fitoren n’qiell
Bashkë me engjëjt shpallim fort
Krishti u lind në Betlehem

Engjëjt lajmëtarë këndojnë
Lavdi mbretit që u lind

Krishti i admiruar në qiell
Krishti Zot i përjetësisë
Vonë në kohë ja ku po vjen
Lindur nga një virgjëreshë

Shih hyjninë e shfaqur n’mish
Mishërimin hyjnor nderoni
Si njeri mes nesh banoi
Jezusi Ema—nuel

Engjëjt lajmëtarë këndojnë
Lavdi mbretit që u lind

Princin e Paqes ju nderoni
Nder për Birin e drejtësisë
Dritë dhe jetë ai na sjell
Ai u ngrit të na shërojë

La mënjanë lavdinë në qiell
Lindi t’na shpëtojë nga vdekja
Bijtë e njërzve që të ngrejë
Dhe të na japë një jetë të re

Engjëjt lajmëtarë këndojnë
Lavdi mbretit që u lind

Licence : All Rights Reserved


Similar Music and Audio

X